Langkau ke kandungan utama

Catatan

Yang Ditampilkan

# Entri 005 cinta

assalamualaikum . entri kali ni ckp sikit sal cinta. tapi aku nk ucap tahniah la kat adik aku al bashiir yg baru2 ni da tunang ngn ore kelantan machang. nadia nama tunang dia. inshallah aku belajar dri pertunangan beliau ni byk jugak.

pertama , nk dirikan umah tangga ni memang perlukan komitnen yg tggi gila. terutama dri segi duit , masa dan planning kedepan . hahaha. kalau aku? memang belum lagi la. aku respect adik aku sbb die bjya tunjukkan dia da sedia dri sudut tu. kesungguhan nk kawen tu mmg satu pkra yg baik. keje 2 keje stu masa mmg mengagumkan. ahahaa. kalau kita? mmg cm cm alasan la. 
cinta ni best kalau halal, sebab ? dpt pahala bukan kapel yg mengundang zina je. baik amik yg halal kan dri yg haram. bila kapel ni jdi trend , mmg masing2 dah ade history berkapel kan. so skunk ni better kuatkan diri dngn tip2 aku nk bagi ni. hahaha cm duda plak nk bg ajar. abaikan typo error aku k sebab aku da jdi cm dak wechat , ejaan yg truk nk mmpos. 
tips 1 , ko kene kapel yg jarak jauh.…

Catatan Terbaharu

# Entri 004 islam didik kita apa?

#Entri 003 Ko ade rasa x ?

#Entri 002 Vlog Pusat Kb

dunia blog kembali?

Hari dan esok ...

First Jualan Elfamilia

Perang Syria Latest 2016

Trending Dunia Moden

Abg Najib oh !

#hatisabarlahsayang